Централна Африканска Република

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Централна Африканска Република

Имоти за продажба в Централна Африканска Република

Централноафриканската република е държава от Централна Африка. Столицата му е Банги. Централноафриканската република граничи на север с Чад, със Судан и Южен Судан, на юг с Демократична република Конго и Република Конго и на запад с Камерун; това е държава без излаз на море.

Централноафриканската република се характеризира с тежка икономическа нестабилност, причинена от политическа нестабилност и хуманитарна криза. По-голямата част от населението на Централноафриканската република е разселено или търси убежище в съседни страни.

Имотите за продажба в Централна република не са достъпни за местното население, тъй като по-вероятно е по-ниските доходи да търсят наето жилище, отколкото да го купуват.

Причината за икономически и политически проблеми, но също и въпрос на проблеми, финансовите институции и в частност банките са решили да се стабилизират в Банги, столицата на страната. Така че е много трудно да се намерят имоти за продажба в Централноафриканската република.

Бимбо е вторият по големина град в Централноафриканската република и се намира в югозападната част на страната. Бимбо е добър пример за градския живот и неговите претъпкани пазари са атракция за туристите. Населението на Бимбо се е удвоило през последните десет години и климатът е шумен и хаотичен. Тук е по-лесно да се намери имот за продажба.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

3280sqm невероятна земя за продажба в ajaltoun-24 км 1 "от магистрала 3" от ajaltoun център 30/75 зониране подходящ за: 1-изграждане на 3 жилищн...
отличен апартамент за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB